معرفی تابلو برق طرح ریتال

ساخت وبلاگ

معرفی تابلو برق طرح ریتال

معرفی تابلو برق طرح ریتال: امروز قصد داریم تو این مقاله آموزشی از سایت نوآســا به معرفی تابلو های پر کاربرد طرح ریتال بپردازیم و به طور مختصر شما را با تابلو های طرح ریتال آشنا کنیم.

تابلو های طرح ریتال کاربرد فراوانی در صنعت برق داشته و جزء یکی از پر کاربرد ترین تابلو ها بوده و برای مراکز صنعتی، کارگاه ها, کارخانجات, و در کل برای مکان هایی که فضا کم و معمولا آمپر مصرف کننده ها کم است از این تابلو استفاده می شود.

تابلوهای طرح ریتال

کاربرد این تابلو برق ها شبیه به تابلوهای طرح سیواکن بوده با این تفاوت که معمولا برای مکان هایی که فضای کمتری دارد مورد استفاده قرار می گیرد.

مونتاژ این تابلو ها نسبت به تابلو طرح سیواکن بسیار ساده بوده و فقط کافیست چندین سلول جدا را به هم کوپل مکانیکی کرد. فیدرهای خروجی ممکن است فیوز مینیاتوری یا کلید های کامپکت باشد.

در صورت استفاده از فیوز مینیاتوری بسته به جریان سطح مقطع سیم انتخاب می شود و در صورت وجود کلیک کامپکت اگر جریان بیشتر از 250 آمپر باشد از شینه استفاده می شود. این تابلوها هم مثل سیواکن سه کلید وجود دارد

که وسطی مربوط به کوپلر و دو کلید اصلی کناری مربوط به کلید های ورودی می باشد و در صورت قطع برق شهر کوپلر کلید دوم را وصل کرده و مصرف کننده ها از طریق این کلید تغذیه می شود.

قیدرهای خروجی در داخل سلول های خروجی قرار میگیرد و این سلول ها در کناره ها قرار می گیرد و اگر تعداد خروجی ها بیشتر شود مجبور به اضافه کرد سلول در طرفین هستیم. در تصویر زیر یک تابلو طرح ریتال با سه ورودی و یک کوپلینگ را مشاهده می کنید

که در این مورد دو تا از ورودی ها با هم و ورودی دیگر به صورت مجزا از جایی دیگر تغذیه می شود که در یک پست جداگانه این بخش و نحوه نام گذاری ورودی ها مثل سه از یک را شرح خواهیم داد.

معرفی تابلو طرح ریتال خرید تابلو برق نیروگاه خومرشیدی تابلو برق پیانویی

شینه های تابلو طرح ریتال در پشت این تابلو قرار گرفته و فیوز ها یا کلیک های کامپکت از طریق سیم, کابل یا شینه ، به شینه های اصلی ارتباط داده می شود. نسبت به تابلو های طرح سیواکن زمان کمی برای مونتاژ لازم دارد. و بسته به نیاز مشتری یا کارفرما می توان درب های خروجی را با شیشه ای یا از طریق تلق شیشه ای پوشش داد تا کلید های خروجی قابل مشاهده باشد.

تابلو طرح ریتال

در تابلو های طرح ریتال تمام شینه کاری ها از طریق پشت تابلو صورت می گیرد و معمولا فیدرهای ورودی یا کابل های ورودی از طریق زیر کلید به کلید های اصلی متصل شده و خروجی کلید نیز به شینه های اصلی مرتبط می شود.

کلید های مصرف کننده ها نیز از طریق کابل یا شینه به این شینه های اصلی وصل می شود. که بر حسب تجربه تا 250 آمپر از کابل و بعد از آن از شینه استفاده می شود. تصویر زیر بیانگیر نحوه ارتباط شینه ها و نحوه اتصال مصرف کننده ها به این شینه های اصلی می باشد.

معرفی تابلو طرح ریتال خرید تابلو برق نیروگاه خومرشیدی تابلو برق پیانویی

انواع تیپ تابلو برق های ریتال و تفاوت هایشان

 

تابلوهای طرح ریتال از لحاظ کاربردی داری وسعت بسیاری می باشند که از لحاظ طراحی و کاربرد به سه دسته تقسیم میشود.

  • تابلوهای دیواری
  • تابلوهای ایستاده
  • تابلو های پیانویی یا کنسولی

و هر یک از این تابلوها نیز به تیپ های مختلفی تقسیم می شوند تابلو های طرح ریتال دیواری دارای دو تیپ تابلو دیواری AE و تابلو دیواری CM تقسیم می شوند که این تابلو ها هر

دو تابلو دیواری می باشند ولی از لحاظ ابعاد باهم متفاوت می باشند

و تابلو دیواری طرح ریتال CM امکان ساخت به صورت دو درب و ابعاد بزرگ را دارد.

تابلو های ایستاده طرح ریتال

تابلو های ایستاده طرح ریتال مانند دیگر تابلو ها دارای دو تیپ

  • PS4000
  • ES5000

می باشند این دو تایپ بسیار باهم متفاوت می باشند و هر کدام دارای خصوصیات منحصر به فرد دارند تابلو طرح ریتال تیپ PS این امکان را می دهند که چند سلول را به هم متصل کنیم و به فضای مورد نیاز دست پیدا کنیم این تیپ از تابلو های ایستاده طرح ریتال دیوار های پهلو و دیوار پشتی آن به صورت پیچی می باشد و یک پارچه نمی باشد

و قابلیت گسترش را دارد ولی اگر مطمعن هستید تنها یک سلول برای تابلو برق شما مورد نیاز می باشد به سراغ مدل PS نروید زیرا قیمت تابلو ایستاده تیپ PS نسبت به تابلو طرح ریتال ایستاده مدل ES بیشتر می باشد و پیشنهاد خرید تابلو ایستاده مدل ES می باشد .

تابلو ایستاده مدل ES

تابلو های طرح ایستاده ریتال دارای دیوار های پشت و کنار کاملا یک پارچه می باشد و امکان گسترش در آینده را نمی دهد ولی قیمت ارزان تری نسبت به مدل PS می باشد.تابلو طرح ریتال مدل ES به دل یکپارچه بودن بدنه ها امکان IP بالا تر را می دهد.

مونتاژ تابلو های طرح ریتال

یکی از نکات نقاط قوت این تابلو، مونتاژ بسیار آسان آن نسبت به تابلو سیواکن است که جا گیری  کمتری نسبت به سیواکن دارد و سبب آن شده گذینه مناسبی برای جا و مکان های باشد که فضا محدود دارند. در تابلو های دیواری و تابلو های ایستاده طرح ریتال امکان نسب

روبند برای حفاظت وجود دارد و امکان کابل کشی و شینه کشی آسان را به استفاده کننده خود می دهند، تابلو های ایستاده طرح ریتال در حالت استاندارد ورق استفاده شده در بدنه ها دارای ضخامت 1.5میلیمترو درب ها دارای ضخامت 2میلیمتر می باشد.

مشخصات تابلو های طرح ریتال

تابلوهای طرح ریتال معمولا در دو رنگ تولید می شوند که این رنگ ها عبارت است از

  • RAL7035
  • RAL7032

رال رنگ 7035 روشن تر از رال رنگ 7032 می باشد در داخل تابلو های ایستاده طرح ریتال امکان نسب ستون های عمقی و ستون های کناری وجود دارد که امکان نصب سینه تجهیزات به صورت پله ای یا نصب سینی در دیواره پهلو های تابلو را می دهد. در تابلو های طرح ریتال با توجه به نیاز مشتری امکان ایجاد ورودی و خروجی هم از بالا وهم پایین تابلو وجود دارد

شرکت تابلو برق سازی نورآسا...
ما را در سایت شرکت تابلو برق سازی نورآسا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ادمین noorasaa بازدید : 132 تاريخ : شنبه 29 آذر 1399 ساعت: 21:15